CrossNature barnvagn

CrossNature barnvagn är träning för nyblivna mammor

CrossNature barnvagn är ett koncept som står för anpassad, säker och framförallt resultatinriktad aktivitet för nyblivna mammor utomhus.
Du kan kalla det för rehab för mammor! Vad skiljer sig CrossNature barnvagnfrån annan mammaträning? Alla kan vara med oavsett om du fött med kejsarsnitt, har bäckenproblem, foglossning, ont i ryggen, och som alla mammor - försvagade och uttöjda magmuskler. Din kropp har genomgått fysiska förändringar under graviditet och förlossning och nu är det dags att hjälpa den på traven.
Har du ingen möjlighet att gå till gymmet, gillar frisk luft, vill träffa nya kompisar och vill komma i form efter din graviditet? Då är CrossNature barnvagn definitivt något för dig!

•Du slipper kostnader för gymmedlemskap.
•Får handledning av tränare som är utbildad inom området.
•Barnet är med och du behöver inte tänka på att skaffa barnvakt.
•Du är ute och får frisk luft, ett utmärkt sätt att börja dagen på!
•Du träffar andra mammor som befinner sig i samma situation som du och får på så sätt naturligt stöd.

CrossNature barnvagn är för ALLA som har möjliget att träna på förmiddagar, med eller utan vagn, mamma eller pappa, mormor, morfar, kille, tjej, man och kvinna. För mer info om dag, tid och plats kontakta oss eller se kalender

Varmt välkommen!  

 

Vill Ni veta mer ring
tel:0701-31 00 76 eller maila Här.

 

 

Nyhet!
Samarbete med Team Sportia
from 1 oktober!
Du som har ett giltigt träningskort hos oss så som tio kort samt terminskort får mot uppvisande av kortet 20% på träningsskor och träningskläder (ordinarie priser). 10% på resten av sortimentet och även nedsatta priser.

Vi är nu anslutna till
Wellnet hälsoportal

och benify

Kommande
.

tider se kalendern